Слушайте цялото интервю за “Дарик Пловдив” ТУК

Пълна ревизия на Транспортния проект и търсене на отговорност за неговия провал ще търси, ако спечели местните избори, кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ настоящтият областен управител и бивш депутат Здравко Димитров.

„Не може, когато нещо не работи, да няма поемане на отговорност. Т.н. умни светофари направиха още по-тежък трафика в Пловдив. Ще търсим и неустойки от фирмата, която изпълни проекта, работата по който според мен ще трябва да се започна отначало, а не да се довърши“, коментира в интервю за Дарик радио Димитров.

Той е категоричен, че пловдивчани трябва да пият чиста балканска вода и заради това мащабният проект „Каскада Въча“ трябва да се реализира.  

„Ще сложа край и на мудната админиистрация, която трябва да работи в полза на хората, а не да ги унижава“, заяви още кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ.

Кой ще е новият зам-кмет по култура, както и останалите заместници в Община Пловдив на Здравко Димитров, ще стане ясно след изборите, но гаранцията от самия него е, че подборът им ще бъде „само най-доброто“.

Димитров е напълно уверен, че приемственост между управленията на Пловдив трябва да има, при това задължително. Веднага след изборите, ако спечели кметския стол, той ще събере и останалите кандидати за кмет на града от другите партии, за да обсъди с тях важните за Пловдив проекти, включени в техните програми.

А иначе Пловдив след неговия кметски мандат Димитров вижда с кръстовища на две нива, присъединени части от общините Марица и Родопи към града, изгражден вътрешен и външен ринг за разтоварване на трафика, високи доходи и нови инвестиции.