Зелените на втори тур застават зад Здравко Димитров

„Партия на зелените“ подкрепи със специална декларация за балотажа кандидатът на ГЕРБ за кмет Здравко Димитров. В нея се казва, че решението е взето на база програмата, представена от него по време на предизборната кампания. 

Цялата декларация, можете да прочетете тук:

ДЕКЛАРАЦИЯ  ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ПОДКРЕПА

            АЗ, СААНИ ИСМЕТОВ ДЕНКЧИЕВ  В КАЧЕСТВОТО МИ НА КООРДИНАТОР И ПРЕДСТАВИТЕЛ НА „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ” ЗА ОБЩИНА „ПЛОВДИВ”, ВЗЕЛА УЧАСТИЕ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ 2019 Г. 

            ДЕКЛАРИРАМ ОТ ИМЕТО НА „ ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ”,

– ПОЛИТИЧЕСКА ПОДКРЕПА НА ПРЕДСТОЯЩИЯ БАЛОТАЖ ЗА КМЕТ НА ГРАД ПЛОВДИВ ЗА Г-Н ЗДРАВКО ДИМИТРОВ – КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ПП „ГЕРБ”

– ОДОБРЕНИЕ И ПОДКРЕПА, В ГОЛЯМА ЧАСТ НА ИДЕИТЕ И ПРОЕКТИТЕ ЗАЛОЖЕНИ В ПЛАТФОРМАТА НА Г-Н ЗДРАВКО ДИМИТРОВ, КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ПП” ГЕРБ”, ПО-СПЕЦИАЛНО БОРБАТА С МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ В ГРАДА, ПРОБЛЕМИТЕ С ТРАФИКА, КОЙТО ГЕНЕРИРА ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА И ГРАДСКАТА СРЕДА, ПОВИШАВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ НА ГРАЖДАНИТЕ НА ПЛОВДИВ, ОФОРМЯНЕ НА ПАРКОМЕСТА В КВАРТАЛИТЕ, КОИТО НЯМА ДА СА ЗА СМЕТКА НА ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ И ДР.

–   ЩЕ   ОДОБРЯВАМЕ  И АДМИРИРАМЕ  ВСИЧКИ   БЪДЕЩИ  ИДЕИ И ПРОЕКТИ НА  Г-Н ЗДРАВКО ДИМИТРОВ, КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ПП ”ГЕРБ”, КОИТО ЩЕ ДОВЕДАТ ДО ПРОСПЕРИТЕТА И РАЗВИТИЕТО НА ГРАД ПЛОВДИВ.

30.10.2019                                                                          С  УВАЖЕНИЕ :

ГР. ПЛОВДИВ                     / Г-Н СААНИ ДЕНКЧИЕВ – КООРДИНАТОР НА „ПАРТИЯ                                                 НА  ЗЕЛЕНИТЕ”/