Здравко Димитров

„Пловдивчани знаят как управлявам. Ще наложа стила на управление на Здравко Димитров, а той е близо до хората”, заяви Здравко Димитров.

„Пловдивчани знаят как управлявам. Познават ме не само като политик, но и като човек. Аз съм различен и ще наложа стила на управление на Здравко Димитров, а той е близо до хората. Това означава близо до проблемите на хората и тяхното решаване. Ще бъда сред пловдивчани, ще бъда достъпен, защото обичам града си, това ме зарежда с енергия. Ще имам приемни във всеки район поне веднъж месечно. Ще се вслушвам в мнението на гилдиите и обществото”, заяви още кандидатът на ГЕРБ.

Здравко Димитров подчерта, че досегашният кмет на Пловдив Иван Тотев не му е приятел, но не му е и враг, защото двамата са от отбора на ГЕРБ. Стилът им на управление обаче е различен, а Димитров винаги е казвал с какво не е бил съгласен.

Предложенията за кмет и общински съветници на ГЕРБ за Пловдив са станали според номинациите на местните структури и партийния устав, обясни Димитров.

“Тотев не е присъствал на събранията и не е редил листата. Не вярвам да има задкулисие, той знаеше, че няма да е кмет трети мандат”, каза кандидатът на ГЕРБ.

Опонентите ми знаят, че играя честно. В крайна сметка това е едно състезание и всички тръгваме с равен старт. На финала стига най-добрият и вярвам, че това ще бъда аз”, заяви още Здравко Димитров.