Новини

30.04.2013г.

Бойко Борисов и водачът на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров се срещнаха с жителите на Първомай (Видео и Галерия)

Възгласи „Бойко! Бойко! Бойко! и Поообеееда! посрещнаха лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в Първомай. Десетки жители на общината се стекоха на площада на 30-ти април сутринта, за да се видят на живо, да се снимат и да вземат автограф от Борисов, както и да засвидетелстват своето довери в партия ГЕРБ. Повече от половин час Бойко Борисов заедно с водачът на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров не можаха да стигнат до сцената заради тълпата от хората, които искаха да поговорят и да се ръкуват лично с тях. Заедно с тях на трибуната се качиха кметът на Първомай Ангел Папазов и Цветан Филев от Националната асоциация на тютюнопроизводителите.

Призовавам всички земеделски производители да гласуват, да гласуват с бюлетина №15, защото ГЕРБ е партията, единствената, която осигури 330 милиона национални доплащания за тютюн и осигури бъдеще на 40 хиляди семейства на тютюнопроизводители в страната“, каза пред събралото се множество Цветан Филев.

Кметът на Първомай пък благодари на Борисов за всички отпуснати средства за община Първомай, с които е започнат водния цикъл на общината, санирани са училища и детски градини, подобрена е инфраструктурата. След тях на сцената пристъпи водачът на областната листа на партията Здравко Димитров.

„Искам да благодаря на Бойко Борисов за всеотдайната му подкрепа към област Пловдив, за всички довършени инфраструктурни обекти, училища, пътища, пречиствателни станции, защото само с помощта на правителството на ГЕРБ и лично на господин Борисов нашата област става все по-привлекателно място за живеене. Затова искам да Ви призова – на 12 май гласувайте с бюлетина № 15.“

Последен към избирателите се обърна Бойко Борисов като с няколко думи направи равносметка на свършеното до сега.

„Ние водим позитивна кампания и не се занимаваме с компромати, благодаря на всички Вас, които са дошли на площада, че и Вие не се подвеждате от лъжите, защото правителството на ГЕРБ през това си управление осигури пари за земеделските производители и животновъдите, направи пречиствателни станции, пътища, довършиха се училища, чакали да отворят врати 30 години, спортни зали, стадиони. И сега е мястото да отправя едно послание към бизнеса – ние запазихме най-ниските данъци в ЕС, ако ни гласувате доверие отново, това ще продължи и занапред“.

При тези думи площада избухна в аплодисменти и отново заскандира „Победа“! Малко преди Борисов да слезе от сцената микрофона взе Боряна Дочева от Асоциацията на млекопроизводителите, за да обяви новината от последните минути. Малко преди 10.30 по сметките на всички земеделски производители в страната са били преведени последните суми по приравнителните плащания по схемите за подпомагане на площи и изчистени всички застъпвания.

След тези думи площада в Първомай отново бе огласен от бурни аплодисменти, които съпроводиха лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и водачът на листата на ПП ГЕРБ Пловдив областта Здравко Димитров до колите.

Фотогалерия: Бойко Борисов в гр. Първомай

Бойко Борисов в гр. Първомай