14.11.2011г.

Здравко Димитров встъпи в длъжност Областен управител на област ПловдивНегово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай отслужи водосвет за здраве и просперитет на новия областен управител Здравко Димитров и неговия екип. „Пожелавам Ви мир, здраве и благоденствие. На добър час на Вас и Вашите сътрудници”, каза в приветствието си Владиката. Той подари на Димитров икона с образа на Света Богородица с пожеланието да ги подкрепя и дарява със сили за успешната работа.

14.05.2011г.

В петия ден от седмицата децата и екипът от ЦДГ „Росица” финализираха проекта по програма „Коменски” - „Всички различни, всички равни, всички европейци” с вълнуващо театрално представление по приказката на Андерсен „Грозното патенце”. Постановката обедини всички видове изкуства - музика, танц и театър в едно на сцената на детското заведение.

25.03.2011г.

Още една блага вест дойде от Благовещение с отличното представяне на малките танцьори от ЦДГ „Дружба” - р-н „Западен” в Деня на таланта, организиран от Националния дворец на децата в София ...